Mikä on mahdollisuus oppia korujen suunnittelua

- Oct 10, 2019-

Koruteollisuuden kehitys


Jos haluat tietää mahdollisuuden oppia korujen suunnittelua, katso korutteollisuuden nykyistä kehitystä. Tällä hetkellä Kiinan korumarkkinat ovat sadan kukinnan kukkivat. Kiinan timanttiehdotusbrändin, lewisin ja vuosisadan vanhan tuotemerkin chow tai fou lisäksi on olemassa ensisijaisia merkkejä, mutta myös monia toisen ja kolmannen tason merkkejä sekä tuntemattomia pieniä merkkejä. Täältä näemme myös, että opiskelijoilla on monia mahdollisuuksia oppia korujen suunnittelua.


Kulutusvoiman parantaminen


Noin vuosikymmen sitten korut ovat saattaneet olla kulutustavaroita joillekin korkean tulotason ryhmille. Nykyään ihmisten elintaso on yleisesti parantunut, ja heidän henkilökohtaisessa elämänsä harjoittamisessa on tapahtunut suuria muutoksia. Korut eivät ole enää korkean tulotason ihmisten patentteja. Monissa toisen ja kolmannen asteen kaupungeissa ja jopa joissakin syrjäisissä kylissä on myös suuri määrä kuluttajia, jotka ostavat itselleen erilaisia koruja. Ja tämä lämpö kestää pitkään ja leviää yhä useampaan paikkaan. Kuluttajien kulutuskyvyn parantaminen edistää korujen myyntiä ja tarjoaa epäsuorasti parempia työmahdollisuuksia niille, jotka oppivat korujen suunnittelua.


Oikean nimen mukauttaminen synnytti teollisuuden kasvun


Viime vuosina oikean nimen mukautetut korut ovat nousseet erittäin suosittuihin nuorten keskuudessa, ja kehitys on ollut nopeaa. Siitä lähtien, kun zilves on perustanut oikean nimen räätälöintimallin maailmanlaajuisesti, yhä useammat korumerkit ovat alkaneet tukea oikean nimen mukauttamista, joka on saanut aikaan koko koruteollisuuden kasvun. Ja oikean nimen mukauttaminen testaa enemmän brändin suunnittelutasoa. Minun nimessäni kruunu sormet; Elinikä on elinikäinen. "Perinteisimmällä tuotantoteknologialla jokainen timanttisormus taataan ainutlaatuiseksi ja korkeaksi. Tarvitaan käsityöläisiä, jotka ovat erinomaisia työasenteita ja hienoja suunnittelukäsineitä.


Oikean nimen mukautetut korut tarvitsevat huippuluokan suunnittelutaitoja, koska oikean nimen räätälöityjen korujen tarkoituksena on vastata asiakkaiden yksilöllisiin ja monipuolisiin tarpeisiin, joten se tarvitsee enemmän kykyjä, joilla on erinomainen suunnittelu- ja ajattelukyky.