Mitä vinkkejä ruostumattomasta teräksestä valmistetuille kaulakoruille?

- Dec 30, 2018-

Ulkomaiset markkinat suosivat kaulakorut kuuluvat suurelle ruostumattomasta teräksestä valmistetulle suurelle kaulakorulle. Tällaisella suurella kaulakorulla on epätavallinen kirkkaus, jos se on pintakäsitelty. Verrattuna kultapinnoitukseen, se on kuin puhdas kultahelmi, jossa on tunnelmaa ja ympäristönsuojelu, hinta on edullisempi.

Voidaan myös nähdä, että tämä pitkä kaulakoru rakastaa usein korkeita ja tyylikkäitä naisia; pieni määrä keskikokoisia naisia käyttää pitkiä kaulakoruja kahdessa ympyrässä (yksi ympyrä pitkä, yksi lyhyt), jotka on kulunut rinnassa ja joka on myös melko erottuva. Kiinnitä huomiota kaulakorujen ostamiseen:

1. Huomioi kaulakorun pituus ja kiilto tai väri. Kirkkaampi kiilto on todellinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu kaulakoru. Markkinoilla, jos et katso vakavasti, se on helppo ostaa eikä pidä siitä? Valitse edelleen ikäsi ja harrastuksenne mukaan.

2. Kiinnitä huomiota kaulakorun laatuun. Ruostumattoman teräksen kiillotuksen jälkeen se ei ole suojattu kalvolla. Joitakin vieraita esineitä on helppo hioa, mikä aiheuttaa harhaanjohtavan ilmiön.

3. Huomioi kalvosinnapit. Käytämme ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kaulakoruja. Käytämme tavallisesti hummeri-lukkojen ja magneettilukkojen tyylit. Se on helppo irrottaa ja lukita, kun se on kulunut.