Mitä ovat kalvosinnapit?

- Sep 16, 2019-

Kalvosinnapit ovat suosittu vaihtoehto perinteisille napeille, jotka on ommeltu monille paitarannekeille. Suurin ero on, että kalvosinnapit ovat irrotettavissa, kun taas painikkeet eivät ole. Kalvosinnapit voidaan myös suunnitella erikokoisina, tyyleinä, väreinä ja painikkeiden tavoin, ja käytetyt materiaalit voivat vaihdella. Niitä voidaan pitää muodollisina tai epävirallisina kulumisesta riippuen.


Kalvosinnapit kiinnittävät enemmän huomiota kuin napit, koska niitä pidetään usein lisävarusteina, vaikka jokainen herrasmies tietää, että ne ovat paljon enemmän. Niitä voidaan käyttää tyylin lisäämiseen asuun tai sillan katkaisemiseen rento ja muodollisuus. Kun mukava kalvosinnapit ranteella, asut tulevat hienosti yhteen. Voit jopa harkita rannekkeen linkittämistä toiseen koristeelliseen koruosaan, kuten korvakoruun tai kaulakoruun.


Monet miehet ovat unohtaneet tämän lisävarusteen vuosien varrella, olettaen, että ne ovat vain koristeellisia ilman todellista toimintoa. Paitoissa, joissa ei ole painikkeita rannekkeessa, ne ovat kuitenkin välttämättömiä ulkonäön vetämiseksi yhteen. Voit käyttää hienoa kalvosinnappeja siirtyäksesi seuraavalle tasolle muuttamalla tavallisesta mustasta paidasta jotain ihailtavaa.