Soitto perinteinen merkitys

- Sep 24, 2019-

Etäisyydessä oli sumun peittämät Kaukasian vuoret, ja kallioilla kallioilla oli sidottu Prometheus. Monia vuosia myöhemmin, kun herrakkelit lopulta pelastivat hänet kallion päältä, Prometheuksen ei enää tarvinnut kestää sitä, että pahat kotkat peksivät hänen maksaansa. He jättivät kallion. Tyydyttääksesi Zeusta, herkules jätti chironin, kentaurin ja puolikkaan miehen kallion päälle korvikkeena. Chiron olisi voinut pyytää iankaikkista elämää, mutta hän olisi antanut henkensä Prometheuksen pelastamiseksi. Suorittaakseen Zeuksen tuomion lopullisesti, Prometheus käytti ironisesti rautarengasta, joka oli varustettu pienellä Kaukasuksen kivillä. Joten Zeus pystyi ylpeänä ilmoittamaan, että hänen vihollisensa oli edelleen ketjutettu Kaukasuksen kallioille.


Rengas, joka tunnetaan myös nimellä "rengas", kirjan historia nimeltään "sormesta", "kaivaa (vasemman tulee olla" keula ") rengas", "käsi", "sormi" ja niin edelleen. Alun perin rengas oli erityissymboli, jota jalkavaimo käytti tuomioistuimessa tabujen välttämiseksi. Kun raskaana tai muissa olosuhteissa ei voi olla lähellä kuningasta, kaikissa kultarenkaalla vasemmassa kädessä asetettu kieltää kuninkaan "kuninkaallinen onni", yleensä hopearenkaalla, asetettuna oikeaan käteen. Myöhemmin, rengas levisi ihmisille, alkuperäiseen tarkoitukseensa ajatellut kaunis, pitkä pysyy ilmapiirissä. Ming-dynastia, qiong "kolme tarpeetonta kynää" tallennettu; "Maailma KÄYTTÄÄ nyt kultaa ja hopeaa renkaina, jotka on sijoitettu naisten sormen väliin ja joita kutsutaan renkaiksi." Sana "jie" kirjaimellisesta analyysistä sisältää kiellon merkityksen. Siksi naiset tuolloin poliittisissa renkaissa, ei häikäistä Yhdysvaltoja, ei myöskään koristeluun, vaan varoittamaan varovaisuutta pelaamalla kieltoa.


Muinaisista ajoista lähtien renkaalla on vahva symbolinen merkitys, joten se on yllään erittäin hieno. Maamme tapan mukaan kihlasormusta käytetään yleensä vasemman käden keskisormissa, vihkisormusta vasemman käden sormissa; Jos se on naimaton tyttö. Sitä tulisi käyttää oikean käden keskisormissa tai sormissa.


Lännen perinteiden mukaan vasen käsi osoittaa sinulle jumalan onnea, joka liittyy sydämeen. Siksi on mielekästä käyttää rengasta vasemmalla kädellä.