Miten valita Titanium Steel Korut

- Jan 08, 2019-

Kauneuden sydän kaikille. Korujen kuluminen on trendi, muoti. Miten siis valita tuhansien eri lisävarusteiden joukosta? Titaanin metalliominaisuuksien voidaan sanoa olevan sopusoinnussa ihmisen kudoksen kanssa. Siksi on myös suositeltavaa käyttää sitä titaaniteräskorujen valmistamiseen. Haluatko valita sen? Titaaniteräs korut on vaihtoehto hienoille koruille. Joten miten valitset titaaniteräskorut?

1. Paino: Titaani ei ole harvinainen aine. Sillä on suuri tallennuskapasiteetti ja se on kevyt. Se on vain puolet raudan painosta, mutta se on kova ja kestää kuparin vetämistä ja lyömistä. Näiden tietojen perusteella sinun pitäisi ymmärtää, kun ostat titaaniteräskoruja. Saman kokoisissa koruissa titaaniteräksellä on kevyempi paino käsissämme, ja sillä on myös parempi sitkeys.

2. Väri: Titaaniteräksellä on hopeanharmaa kiilto. Riippumatta siitä, millaista kiillotusmenetelmää käytetään, se ei aiheuta liian kirkasta väriä. Ja voit piirtää merkin, voit kuljettaa titaaniteräskorujen kulman valkoisille keraamisille astioille tai keraamisille tuotteille, jätät mustan merkin, sitä syvemmälle sitä enemmän titaania on mukana, ja tulostusta käytetään. t pyyhitään pois.

3. Korroosionkestävyys: Meidän on ymmärrettävä, että titaaniteräksellä on hyvä korroosionkestävyys, koska sen pinnalla on oksidisuojakalvo, joka ei liukene edes happoliuoksessa. Jos se lisätään muihin aineisiin, se häviää. Se ei tietenkään ole musta kuin hopea, ja se säilyttää oman kiillonsa.

4. Työn laatu: Valittaessa koruja, sen tuotantoprosessin tulisi olla hieno, ja kiillotetun pinnan tulee olla herkkä ja sileä. Tällä tavalla, riippumatta siitä, millaista titaaniterästä koruja käytämme, iho on mukavampi.

5. Palotestin menetelmä: Voidaan myös testata, onko se tulipalossa titaaniterästä. Se laukaistaan tulessa, ja titaaniteräskorut päästävät harmaata kiiltoa (tämän menetelmän tulisi olla varovainen, ei ole parasta käyttää palotestiä, turvallisuus ensin). Muilla metalleilla ei ole tätä väriä, mikä tuottaa valkoista tai mustaa valoa.