Historia

Lan Fan Jewelry on kehittänyt ammatillisen lisävarusteen valmistajan, jolla on lähes 18 vuoden kokemus.

1). 2000, rakennamme tuotannon perusta Dongguan Machong, toistaiseksi on lähes 200 ihmistä.

2). 2006, jotta voisimme tarjota parempaa asiakaspalvelua, perustimme Kiss Diamond korut Hong Kongissa.

3). 2012, olemme perustaneet liiketoiminnan suhteet Kiinan General Agent of Italy Brand FABI, tullut FABI Kiina tuotannon perusta.

4). 2013, jotta voimme parantaa tuotteiden laatua ja tuotannon tehokkuutta, rakensimme uuden tehtaan Dongguan Changan, tällä hetkellä meidän tuotantokapasiteetti on 100000 kappaletta kuukaudessa, ja kehityskapasiteetti on 800-1000 tyylejä kuukaudessa, tuotteitamme viedään asiakkaille ympäri maailmaa.


Tehdas

Lan Fan Jewelry, Hongkongin sijoittajayritys, perustettiin vuonna 2000. Yrityksemme tarjoaa korkealaatuisia tuotteita ja parempaa asiakaspalvelua ja valmistaa pääasiassa 925 hopeaa, messinkiä ja seoksen simulointia suosittuja lisävarusteita. Tuotteita ovat sormukset, korvakorut, kaulakorut, riipukset, ketjut, rannekkeet, hiusneulat, rintakorut ja kalvosinnapit.


Kaikki tuotteet valmistetaan käsin. Riippuen hyvän viestinnän ja jatkuva parantaminen, meillä on hyvä maine asiakkaiden kilpailukykyiseen hintaan. Olemme kehittyneet nopeasti useilla markkinoilla. Meillä on ammattimaiset tutkimusjärjestelmät, joissa on kehittyneitä valmistus- ja laaduntarkkauslaitteita. Luotamme tekemään täydellisiä tuotteita ja vastaamaan tarpeitasi.

Yritysidea: Innovaatio johtaa muotia, parempia palveluja asiakkaille.

Tuotekuva: täydellinen muotoilu, huolellinen luominen, timantin laatu, huippuosaaminen.


Tuotevalikoimamme

Muoti korut, sormukset, korvakorut, riipukset, kaulakorut, rannerenkaat, Bangles, kalvosinnapit, rintaneulat, hiuslangat, ketjut.


Tuotesovellus

Anniverysary, häät, engagement, party, lahja ja enemmän.


TuotantolaitteetTuotantomarkkinoilla

Pohjois-Amerikka (Viime vuonna myynti oli 2 miljoonaa dollaria),

Etelä-Amerikka (viime vuonna myynti oli 800 000 Yhdysvaltain dollaria).


Palvelumme

Pre-Sale Service: Tarjoa uusimmat tuotteet, tee piirustus-, 3D-, lainaus, näytteenotto.

Myyntipalvelu: Seuraa tilausprosessia ja lähetä palautetta asiakkaille.

Jälkimyyntipalvelu: Seuraa tuotteiden laatua, 3 kk: n takuu ilmainen maksullinen korjaus, kuten kivi, naarmu tai muu viallinen.